Zo lever ik een bijdrage tot uw onderneming op onder andere volgende onderwerpen:

Bent u geïnteresseerd?
Bel 0475/377296 of
mail info@rudicranshoff.be

Contacteer mij

Bijvoorbeeld:

In de sfeer van vakmanschap:

In de workshop ‘People Management’ (of werken met mensen) leren uw leidinggevenden onder andere hoe de interactiviteit van hun leidinggevende taken een direct effect heeft op de resultaten van hun medewerkers. Tevens leren de leidinggevenden niet alleen aandacht te besteden aan de output (korte termijn) maar ook aan de outcome (lange termijn) van hun medewerkers.

In de sfeer van ondernemerschap:

De workshop ‘Strategisch denken en doen’ leert uw leidinggevenden te denken vanuit een breder beeld. Dit stelt hun in staat om meer pro-actief te werken , gericht op de toekomstige noden van hun afdeling.

In de sfeer van proces:

De onderneming van de toekomst – dus ook de uwe- werkt meer en meer op projectmatige basis. Veelal zijn de technische aspecten hiervan goed uitgewerkt maar ligt de uitdaging bij de uitvoering. In de workshop ‘Interpersoonlijke aspecten van project management’ leren uw medewerkers hoe ze met de projectleden en stakeholders moeten samenwerken om tot een optimaal resultaat te komen.

In de sfeer van markt:

De consument/klant is veeleisender. Hij/zij is ook beteren sneller geïnformeerd. In de workshop ‘Klantgerichtheid’ leren uw medewerkers het belang van de klant ook al zien ze deze fysisch niet. Uw onderneming is een ketting en die is maar zo sterk als haar zwakste schakel.

Bent u geïnteresseerd?
Bel 0475/377296 of
mail info@rudicranshoff.be

Contacteer mij